Dagvoorzitter

Dagvoorzitter aan het werkKim is een ervaren dagvoorzitter. Ontspannen en scherp. Alert en met humor. Ze combineert in dit vak de rollen van ceremoniemeester, interviewer, gespreksleider en presentator. Ze heet welkom, loodst deelnemers door de dag, kondigt sprekers af en aan, introduceert de sprekers desgewenst met interviews, begeleidt het vragen stellen, bewaakt de tijd en het tempo, informeert,  scherpt aan en verluchtigt uw congres of bijeenkomst. Ben je op zoek naar een vrouwelijke dagvoorzitter? Neem dan contact op met een van de meest ervaren en gelouterde dagvoorzitters van Nederland.

“De beste dagvoorzitter die ik ken, heet Kim Coppes.” – Arjan Kindermans, Ander Licht

“Mede dankzij Kim Coppes haar kunde, ervaring, charme, humor, gevatheid, interesse en presentatie was ons branchecongres een uitermate geslaagde dag. Dagvoorzitten is een kunst, en Kim is een echte kunstenaar!”- Jan Brands directeur Cultuurconnectie

Een debat kan zij helpen opzetten en leiden. Zij stemt af met sprekers, coacht ze desgewenst. Kim denkt graag mee en neemt zorgen weg. Met haar theaterervaring improviseert zij gemakkelijk bij onverwachte situaties.

Vrouwelijke dagvoorzitter

Het kan slim zijn te kiezen voor een vrouwelijke dagvoorziter. Bijvoorbeeld als de line-up van een congres voornameljk mannelijk is, kan een vrouwelijke moderator als Kim de diversiteit verbeteren.

Kim op congres

Kim werkte de afgelopen tijd als dagvoorzitter onder andere voor:

Ministerie van Economische ZakenFood Cabinet
Ministerie van VWSFloriade Almere
Nederlands Jeugd InstituutDeltacommissaris
SAILogistica
Dag van het MagazijnKruidvat
AS WatsonMol Group
DivosaEspria
de Leeuw van PuttenRijnhart Wonen
WoonforteLTO
Rotterdamse KunststichtingCultuurconnectie
Gemeente RotterdamOBA
Verpleegkundigecongressen.nlMaxima Medisch Centrum