Gespreksleider

Van een gesprek een goed gesprek maken. Vraagstukken, visievorming, pijnpunten in teams, brainstorm, expertise-uitwisseling. Als debat- en gespreksleider zorgt Kim dat standpunten helder uitgesproken worden en dat er goede vragen worden gesteld. Tegenstellingen of overeenkomsten worden zichtbaar. Oplossingen worden gezocht, de lucht geklaard of inspiratie opgedaan.
Kim met Rudolph van Veen

In grote en kleine gezelschappen bewaakt zij rode draad en tempo, ze brengt humor, begrip en focus. Zo nodig scherp, zo mogelijk licht. In ieder onderwerp verdiept Kim zich, en neemt vervolgens weer afstand om het gesprek objectief te kunnen leiden.

“Ik heb grote bewondering voor de wijze waarop Kim in korte tijd een groep mensen heeft laten spreken die niet gewend zijn te spreken en hen onderwerpen heeft laten benoemen, die normaal gesproken nóóit buiten de muren van de vertrouwde kantoren komen. Dit heeft veel cynisme en wantrouwen de kop ingedrukt. Dankzij dit debat kunnen we weer een paar mooie stappen in de goede richting maken.” – Janny van der Vliet, communicatieadviseur ACAM Acountancy en Advies

Schultz van Haegen met Kim Coppes

Opleiding Leren modereren

Zeer succesvol is de opleiding Leren Modereren. De training ‘Leren modereren’ wordt door de deelnemers bijzonder hoog gewaardeerd. De enige opleiding in Nederland die traint in alle facetten van het vak dagvoorzitter en gespreksleider.

Kim werkte onder andere voor:
Arts en VoedingRadboud UMC
NIBHVRabobank
Apollo TyresTU Delft
TBIKamer van Koophandel
CultuurschakelHet begint met Taal
QBuzzArrriva
ProrailMitel
Stichting DockWonen Centraal
Arbo SZWFacta
Radboud Docenten AcademieVWS, EU conference Youth Mental Health
Hogeschool van AmsterdamLandelijke rechtbank
LUCI City under MicrosocopeLandelijk congres Schoolpsychologen
MezzoSTAR
Fleming Insurcance DistributionStichting Mediawijsheid
en vele anderen