Trainer

Leren Modereren leren
Kim is een trainer met enorme ervaring. Ze ontwerpt haar trainingen op maat.

Kim beschikt in haar trainingen over een aanbod van technieken en methoden die helpen, en ze varieert in werkvormen sterk zodat de trainingen zowel actief en dynamisch als reflectief en diepgaand zijn. Leren met plezier.

I have worked with Kim on two training programs: one in Barcelona, as participant, and one in Utrecht, as manager of a Talent Program. On both occasions Kim excelled in delivering a great communication skills training to an international, diverse and demanding group of participants. She was very high rated as a trainer and today participants still revert back to the experience – it ‘sticks’” – Herman Mennens, Mediq

In leidinggeven en samenwerken gaat Kim uit van eigen kracht. Ze focust op stimulerende en belemmerende overtuigingen die de trainée over zichzelf en de ander heeft. In communicatie zoekt Kim met haar deelnemers naar helderheid en oprechtheid.

Training dagvoorzitter/gespreksleider

Kim is initiator en trainer van de eerste opleiding tot dagvoorzitter/gespreksleider Leren Modereren. Deze training stelt het vak van moderator centraal. De training is zeer succesvol, deelname is mogelijk, maar je moet ruim van tevoren boeken.
Kim als trainer

Opleiding toezichthouders

Kim is vaste trainer bij de Governance opleiding van Wagner Group. De Wagner Group is een zeer gerenommeerd opleidingsinstituut voor toezichthouders en leden van de Raad van Commissarissen.
Binnen deze opleiding neemt zij de workshop Boardroom Dynamics en de introductie Communicatie voor Toezichthouders voor haar rekening.

“Zowel in een MT setting als in een groepsproces, waarbij samenwerken het centrale thema was, heb ik Kim leren kennen als een zeer vakbekwame trainer. Snel schakelend tussen inhoud en betrekking, veel theoretische en praktische bagage, plezierig provocatief met behoud van veiligheid voor de deelnemers, gebruik maken van verschillende theorieën en methoden. Kim wekt geen weerstand op, zodat het leren niet gehinderd wordt.
En…. ze pakt zelfs de opdrachtgever stevig aan. Dat noem ik onafhankelijk en professioneel!” André Bouma, Scoop HRM

Methodiek

Belbin (Teamrolmanagement), Argyris (Action Design) en de Hogeschool voor de Kunsten (faculteit Theater en Drama) legden de basis voor Kim’s trainingsaanpak. De jaren erna ontwikkelde zij door scholing en ruime ervaring een groot repertoire in trainingsoefeningen en programma’s. Het programma wordt heel specifiek toegespitst op uw wensen en opleidingsvraag.

Kim werkte de afgelopen tijd onder andere voor:

BouwmaatHavensteder
EIPAGasunie
Wagner GroupTreant
RocheBar-Organisatie
ArrivaAOG School of Management
KPNIBM
DUWOCRH
Leveste CareZorg op Zuid
Pieter van Foreest GroepStudium Generale
EurocitiesRijkswaterstaat
AKD AdvocatenDouglas Parfumerieen
ABN AmroRabobank
INGConversive
Holland Consulting GroupGemeente Zaanstad
Rijkswaterstaat